Skip to main content

Masaj lombar. Masaj cervical și funcțiile speciale pentru tratarea durerilor

Majoritatea oamenilor cred că scopul fotoliilor pentru masaj cervical este unul exclusiv pentru relaxare. În realitate, fotoliile de masaj moderne sunt echipate pentru tratarea durerilor cervicale. Programul prelungit la birou și în fața laptopului favorizează tensiunea acumulată în zona umerilor și a gâtului. De asemenea, stilul de viață activ te poate predispune la dureri în zona cervicală. Ridicarea sau transportarea obiectelor grele, urmarea unui program de exerciții care solicită această zonă sunt alte situații care fac necesară adoptarea unor soluții de relaxare pentru ameliorarea durerilor cervicale.

Ca rezultat, poți experimenta disconfort care se poate extinde în zona capului. Din această cauză, multe persoane acuză la finalul zilei dureri de umeri și de cap. Masajul gâtului și umerilor ajută la eliberarea acestei tensiuni din corp pentru a îmbunătăți starea de spirit.

Cuprins:

  1. Fotoliile pentru masaj cervical – Top 4 funcții esențiale pe care trebuie să le regăsești în investiția ta
  2. Fotolii de făcut masaj – Tehnologia revoluționară 5D capabilă să depășească performanțele maseurilor cu experiență

1. Fotoliile pentru masaj cervical – Top 4 funcții esențiale pe care trebuie să le regăsești în investiția ta

Din cauza sarcinilor familiale și a programului de la birou poate părea nerealist să apelezi săptămânal la serviciile unui SPA. De asemenea, există persoane care simt disconfort atunci când cineva străin le atinge corpul. Și din acest motiv tind să evite saloanele de masaj.

Fotoliile pentru masaj cervical îți oferă posibilitatea să-ți amenajezi propriul SPA chiar la tine acasă. Astfel, ai la dispoziție opțiuni pentru masaj de relaxare în fiecare zonă a corpului, în orice moment al zilei, fără să iei din casă. Fotoliile pentru masaj cervical mai vin cu o gamă largă de funcții și tehnici de masaj care vizează zona cervicală.

Ce funcții trebuie să bifeze fotoliile pentru masajul umerilor și a zonei gâtului?

Scanare corporală: Această tehnologie scanează întregul corp, începând de la poziția umerilor și până la nivelul coloanei vertebrale, pentru a detecta punctele de presiune. În urma acestui proces rezultând un masaj mai concentrat pe zonele unde au fost semnalate probleme;

Rolele de masaj oferă masaj total sau parțial. Astfel, poți selecta exclusiv masarea anumitor zone ale corpului. Mișcarea rolelor urcă din partea inferioară a spatelui până la zona cefei;

Masajul cu perne de aer. Masajul realizat cu perne de aer poate fi reglat pe 5 nivele de intensitate, și se pot alege intensități diferite pentru fiecare din cele 4 zone ale corpului;

Terapie cu căldură pentru gât și umeri: căldura care vizează aceste zone poate ajuta la relaxarea și slăbirea mușchilor tensionați.

2. Fotolii de făcut masaj – Tehnologia revoluționară 5D capabilă să depășească performanțele maseurilor cu experiență

Fotoliile de făcut masaj prevăzute cu tehnologie pentru tratarea durerilor cervicale oferă experiența identică masajului realizat de terapeuți. Tehnologia A.I. scanează corpul și identifică zonele care necesită o atenție specială. Programele automate includ masaje țintă pentru umeri, gât sau partea inferioară a spatelui.

Tehnologia inteligentă de masaj 5D este unică în lume. Aceasta permite utilizatorului să ajusteze viteza rolelor și să personalizeze tehnicile de masaj. Fotoliile pentru masaj cervical acționează în profunzimea țesuturilor zonei umerilor și a gâtului. Aceste dispozitive sunt capabile se maseze zona musculară a spatelui, cu o precizie medicală.

Tehnicile de masaj oferite sunt:

  • Kneading
  • Tapping
  • Shiatsu
  • Streaching

Terapia prin masaj pentru gât și umeri blochează acumularea stresului la nivel mental și fizic. Tocmai din acest motiv, specialiștii recomandă fotoliile și scaunele cu masaj în cadrul unui program constant de gestionare a nivelului de stres. Pentru rezultate imediate poți alterna programele de masaj cu exerciții concentrate pe zonele dureroase. Dacă disconfortul persistă în ciuda sfaturilor menționate anterior, atunci este indicat să consulți opinia medicului de specialitate pentru depistarea cauzelor și prescrierea tratamentului personalizat.

Lasa un raspuns