Skip to main content

Ce faci atunci când îți simți corpul epuizat și mintea obosită? Te întinzi în pat pentru un somn care să-ți revigoreze organismul și să-ți limpezească gândurile. ACând corpul este așezat în fotoliile de masaj Zero Gravity, coloana vertebrală se relaxează, tensiunea musculară și presiunea cardiacă sunt reduse. Cum ar fi să obții același efect terapeutic la orice oră din zi când simți nevoia de revigorare?

Cuprins:

  1. Fotoliile de masaj Zero Gravity – Relaxare prin distribuirea uniformă a greutății corporale
  2. Fotoliile de masaj cu Gravitație Zero ajută la stimularea zonelor dureroase

1. Fotoliile de masaj Zero Gravity – Relaxare prin distribuirea uniformă a greutății corporale

Conceptul de Zero Gravity este în prezent aplicat în tehnologia fotoliilor și dispozitivelor de masaj. Care sunt beneficiile fotoliilor de masaj cu poziție Zero Gravity? Atunci când te așezi în fotoliul de masaj Gravitație Zero și suport pentru picioare, corpul stă într-o poziție înclinată cu picioarele ridicate. De altfel, această poziție este indicată inclusiv în timpul somnului. Specialiștii recomandă să așezi o pernă sub picioare, astfel încât acestea să stea ușor ridicate pentru favorizarea circulației sanguine. În plus, greutatea corporală este distribuită uniform, deci implicit scade presiunea care apasă coloana vertebrală.

Pe parcursul unei zile presăm zona spatelui fără să fim conștienți. Statul pe scaun la birou, sedentarismul, poziția greșită a coloanei vertebrale în timpul mersului solicită mușchii spatelui producând dureri, migrene și chiar stări de amețeală. În fotoliile de masaj Zero Gravity, trunchiul și coapsele stau uniform, șoldurile și gleznele formează un unghi de 90 de grade, iar picioarele sunt ușor ridicate. Această tehnologie a fotoliilor de masaj japoneze menține spatele într-o poziție naturală de relaxare, astfel că riscurile durerilor cervicale și de spate sunt complet reduse. 

2. Fotoliile de masaj cu Gravitație Zero ajută la stimularea zonelor dureroase

Mușchii se relaxează, se atenuează stresul muscular și rigiditatea zonelor solicitate prin efort sau antrenamente sportive, după caz. Această postură naturală de relaxare ameliorează presiunea asupra inimii, ceea ce optimizează procesul de pompare a sângelui. Relaxarea corpului în poziție Zero Gravity crește capacitatea plămânilor, proces care favorizează oxigenarea sângelui.

O sesiune de minim 15 minute în fotoliile de masaj Zero Gravity accelerează fluxul sanguin, ceea ce ajută la alimentarea organelor, țesuturilor, mușchilor și celulelor cu nutrienții și oxigenul transportat prin sânge. Beneficiile poziției Zero Gravity sunt amplificate de funcția ,,S Line Detection System’’ de scanare fidelă a coloanei vertebrale și a spatelui. Scanarea corporală ajută la depistarea și stimularea celor mai dureroase zone, precum: umeri, omoplați, spatele inferior sau coapsele.

Aparatele sunt echipate cu perne de aer care completează rutina de relaxare a corpului așezat în Zero Gravity. Drept dovadă, fotoliile de masaj profesionale cu perne acționează delicat asupra oaselor și grupelor musculare începând de la ceafă și până la gambe.

Majoritatea dintre noi lucrăm la birou sau petrece ore în șir cu corpul aplecat deasupra telefoanelor. Fără să realizam, aceste tabieturi dăunează organelor interne, ligamentelor, scad mobilitatea articulară și musculară. De aici și până la intervenții medicale costisitoare nu mai durează mult. De ce să nu previi în mod inteligent riscurile asociate stilului tău de viață, fără să faci schimbări în rutina ta? întâmpina dificultăți în a menține o postură corectă a coloanei tale vertebrale? Elimină stresul muscular de la nivelul spatelui și permite-i corpului să păstreze o poziție sănătoasă și relaxată în mod natural.

Eliminarea stresului muscular, deblocarea fluxului de sânge și relaxarea coloanei vertebrale îmbunătățesc tonusul general și pregătesc corpul pentru odihnă. Așadar, poți considera fotoliile de masaj cu Zero Gravity ca fiind terapeuții tăi din locuința personală. Numeroasele beneficii pe care le asigură corpului și minții tale transformă aceste dispozitive într-o investiție pe termen lung, atât în favoarea ta, cât și a familiei tale.