Skip to main content

Știai că atmosfera de acasă influențează toate planurile vieții? Acasă este o stare de spirit, un refugiu față de stresul mediului exterior. De aceea este indicat să-ți rezervi un loc special de relaxare în propria locuință. Acest lucru este posibil prin idei simple de amenajare care nu impun costuri semnificative. Un fotoliu de masaj din piele pentru casa ta, schimbarea culorilor sau corpuri noi de iluminat pot fi suficiente pentru a da un refresh atmosferei din căminul tău. Până aici, realizarea zonei de refugiu pare floare la ureche. Ce te sfătuiesc designerii să faci de acum încolo?

Cuprins:

  1. Fotoliu de masaj din piele pentru casa ta și corpurile potrivite de iluminat pentru design-uri de revistă
  2. Fotoliu de masaj din piele pentru locuințe și accesorii care întregesc farmecul unei atmosfere de basm

1. Fotoliu de masaj din piele pentru casa ta și corpurile potrivite de iluminat pentru design-uri de revistă

Designerii susțin importanța fotoliilor de masaj în peisajul zonei de relaxare casnică. De ce tocmai un astfel de dispozitiv și nu un fotoliu normal? Desigur, ce poate fi mai plăcut decât să te întinzi într-un fotoliu chic și să te afunzi în lectura preferată?

Răspuns: să citești câteva pagini dintr-o carte sau să privești serialul preferat în timp ce beneficiezi de efectele masajului de relaxare care eliberează endorfinele, adică hormonii responsabili cu starea noastră de bine. În același timp, masajul reduce nivelul de cortizol, adică hormonul asociat stresului. Ai venit de la jogging-ul de dimineață? Ai finalizat exercițiile pe banda de alergat sau pe bicicletă? Ține la distanță riscul durerilor musculare post-antrenament cu ajutorul tehnicilor și programelor personalizate de masaj!

Ce ar mai merge alături de un masaj profund și o carte senzațională? O sursă eficientă de lumină! Dacă primești lumină naturală din plin, atunci nu ne rămâne decât să te admirăm. Însă, dacă acest lucru nu este mereu posibil, atunci investește în corpuri de iluminat moderne și versatile. Bineînțeles, corpurile de iluminat trebuie să completeze stilul de amenajare interioară. Din fericire, piața este diversificată la acest capitol, deci este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău.

  • Alege lumina corespunzătoare stilului tău de viață!

LED-urile sunt cea mai fericită alegere, deoarece lumina este similară celei naturale. Preferi iluminatul ambiental? Poți opta pentru candelabre, lumini suspendate sau pe șină. Pentru citit orientează-te către lămpi de birou, aplice de perete, spoturi, sau veioze. Stilizează camera cu aplice de perete, panouri LED, lumini încastrate sau pe șină. Pentru un rezultat spectaculos, poți combina toate aceste categorii de iluminat în camera de relaxare.

2. Fotoliu de masaj din piele pentru locuințe și accesorii care întregesc farmecul unei atmosfere de basm

Materialele care descriu colțișorul de relaxare sunt cruciale. Fotoliile masaj sunt concepute din materiale premium, precum pielea. Aceasta imprimă un aer elegant încăperii, contribuind la atmosfera unui living ca în filme. De asemenea, pielea este simplu de întreținut, fără soluții toxice. Dacă e îngrijit regulat, materialul își menține textura impecabilă și culorile proaspete, indiferent de perioada de utilizare a produsului. Paleta cromatică include nuanțe nude de maro, bej, crem sau non-culori. Acestea avantajează stilul minimalist, scandinav  sau contemporan oferind un aspect luxos și confortabil vizual întregii încăperi.

Poți crea continuitate cromatică pentru un ansamblu uniform. În materie de mobilier, accesorii, decor, designerii te încurajează să te axezi pe culori neutre sau nuanțe pastelate. Un fotoliu de masaj din piele în diverse tonuri de bej, crem sau maro face echipă excelentă cu piese de mobilier în nuanțe de lila, roz, galben pai, bleu deschis sau verde pal. Poți personaliza colțul de relaxare adăugând accente de culoare, precum mov lavandă, portocaliu stins, cărămiziu sau galben însorit.

Nu subestima efectul uimitor al detaliilor! Du confortul la nivelul următor!

Stilizează zona cu rame sau colaje cu fotografii din vacanță sau obiecte care amintesc de pasiunile tale. Rezervă-ți timp de calitate numai pentru tine! Așează-te în scaunul de masaj, setează programul favorit, activează muzica ambientală și aprinde o lumânare parfumată. Alege sortimente cu arome de sezon precum: vanilia, scorțișoara, măr copt sau caramel.

Mai e mult până la următorul weekend sau concediu, dar confortul de acasă îți poate reîncărca bateriile complet pentru o nouă zi de provocări! Cu câteva piese multifuncționale, cromatica blândă și accesorii care să încălzească atmosfera, timpul petrecut acasă devine cel mai bun terapeut.