Skip to main content

Fotoliul cu masaj japonez oferă persoanelor tale speciale cel mai valoros cadou: sănătate până la adânci bătrâneți. Sărbătorile sunt prilejul perfect în care oamenii simt nevoia să-i surprindă pe cei dragi prin gesturi menite să le aducă un zâmbet sincer. Sănătatea oferită în dar reprezintă cel mai semnificativ gest de iubire față de oamenii importanți din viața ta. Cine spune că sănătatea nu poate fi dăruită înseamnă că nu a auzit de fotoliul cu masaj japonez.

Cuprins:

  1. Fotoliul cu masaj japonez – Oferă-le celor dragi sănătate în dar!
  2. Fotoliul pentru masaj – Nu poți cumpăra fericirea, dar poți avea un masaj profesional chiar la tine acasă!

1. Fotoliul cu masaj japonez – Oferă-le celor dragi sănătate în dar!

Despre fotoliul cu masaj japonez au circulat sute de mituri, multe dintre ele continuând să dăinuie și azi. S-au spus multe, fie că sunt cheltuieli inutile, fie că sunt destinate exclusiv persoanelor cu afecțiuni medicale care necesită o îngrijire specială. În realitate, masajul este indicat ca metodă non-invazivă de prevenire a mai multor afecțiuni.

  • Masajul stimulează drenajul limfatic

Limfa este un lichid produs natural de corp, dar acumularea excesivă a acestuia poate genera umflarea țesuturilor. Inflamațiile conduc treptat la picioare umflate și senzații de durere.

Fotoliul cu masaj japonez cu perne de aer acoperă piciorul în totalitate, oferind compresie și stimulând punctele de presopunctură. În acest fel, lichidul limfatic va circula normal și vor scădea riscurile de acumulare la nivelul țesuturilor. 

  • Masajul cu încălzire

Terapia masajului cu încălzire contribuie la dilatarea vaselor de sânge și favorizează fluxul sanguin la nivelul întregului organism. Circulația sanguină optimă participă la alimentarea organelor vitale cu nutrienți și oxigen.

Oxigenarea organelor interne îmbunătățește puterea de concentrare și crește nivelul de energie pe tot parcursul zilei. Fluxul sanguin corect scade acidul lactic, responsabil pentru crampe și tensiuni musculare. Masajul cu aer cald ‘’ia durerea cu mâna’’. Așadar este soluția divină pentru persoanele care fac efort fizic susținut sau care participă la competiții sportive. 

  • Contracturile musculare devin amintire

Înainte să le transformi în amintire, depistează cauza lor și taie răul din rădăcină. De regulă, contracturile musculare apar pe fond de stres fizic și emoțional, deci factorii favorizanți sunt de natură diferită. Contracturile musculare se dezvoltă atunci când nu a fost efectuată încălzirea necesară înaintea unui antrenament sportiv.

Mai pot apărea la cei care transportă sau ridică frecvent greutăți. De asemenea, contracturile musculare sunt frecvente în rândul celor care lucrează la birou. Sedentarismul și adoptarea unei posturi incorecte sunt rețeta clasică pentru o contractură musculară garantată.  

2. Fotoliul pentru masaj – Nu poți cumpăra fericirea, dar poți avea un masaj profesional chiar la tine acasă!

În vacanțe putem merge de câteva ori pe an. În scaunele pentru masaj găsim relaxarea zilnică. Cunoști pe cineva care muncește aproape fără oprire? Sau ești chiar tu persoana care petrecere jumătate din zi la birou ori lucrând remote? Sedentarismul a devenit un mod de viață, chiar o normalitate pentru societatea modernă.

Din păcate, sănătatea noastră nu e de aceeași părere. Statul prelungit la birou afectează postura coloanei, atrofiază mușchii, scade mobilitatea oaselor și favorizează excesul de grăsime. De asemenea, lipsa activității fizice și a oxigenării organismului ne predispune stărilor inexplicabile de epuizare, oboseală cronică, stări de anxietate și episoade de depresie.

  • Terapia masajului, cel mai bun prieten al fericirii

Nu e vorba aici despre o exprimare metaforică, ci este chiar purul adevăr. Endorfinele sau hormonii fericirii sunt produși în mod natural de către organism. Nivelul acestora crește de fiecare dată când facem o activitate plăcută sau când mâncăm ceva delicios. Un fotoliu de masaj cu funcție Zero Gravity, perne de aer, role de masaj îi va permite corpului tău să se relaxeze în poziție orizontală, în timp ce picioarele, umerii, talia, gâtul și spatele sunt masate ferm. 

  • Sesiunile de masaj, antidotul insomniilor

Dacă te confrunți sistematic cu somnul deficitar, atunci aruncă o privire la stilul tău de viață. Stresul îți ține mintea ocupată? Crampele, tensiunile sau disconfortul fizic constant te ‘’ajută’’ să adormi abia la ore târzii?

O sesiune în fotoliul cu masaj japonez te pregătește fizic și psihic pentru somn. Funcțiile personalizate de masaj sunt proiectate să acționeze asupra zonelor-cheie. Adică acolo unde s-a instalat durerea. Eliminarea tensiunii fizice lasă loc unei stări de calm, liniște și relaxare la nivel emoțional. Adică exact ce ai nevoie înainte de a te pune la culcare pentru ca a doua zi să ai randament, productivitate și energie la nivel maxim.

Ritmul de viață dinamic, stresul cotidian și sedentarismul influențează negativ sănătatea fizică și mentală. Fotoliul cu masaj japonez cu funcții pentru umeri, spate, talie sau picioare sunt secretul menținerii unui tonus excelent pe tot parcursul anului.