Skip to main content

Căutăm distribuitori

Doriți să deveniți partenerul nostru?

cautam distribuitori fotolii de masaj japoneze Fujiryoki
Cautam distribuitori fotolii masaj japoneze Fujiiryoki-Daca aveti propria dumneavoastra afacere sau sunteti PFA si doriti sa deveniti colaboratori, contactati-ne.
Daca aveti o sala de sport si doriti sa oferiti clientilor dumneavoastra posibilitatea de a avea parte de un masaj dupa antrenament, la sala de sport, sau daca doriti sa aveti propriul magazin, showroom, sau o expozitie de mobila sau produse pentru sanatate, cu cele mai bune fotolii masaj din lume, va asteptam.
Brandul japonez este cunoscut peste tot in lume datorita calitatii superioare si a materialelor premium ce sunt folosite in design-ul acestora.
In calitate de Unici Reprezentanti Autorizati Fujiiryoki, va oferim suport, training, materiale marketing.

Producator de Fotolii Masaj din 1954

Fuji Medical Intruments Ltd. Japonia produce fotolii masaj din anul 1954. Compania Fujiiryoki este cea mai logeviva si cea mai traditionala companie japoneza, producatoare de fotolii de masaj, cu distributie a propriilor produse in SUA, Asia si acum si in Europa. Fiecare fotoliu de masaj din gama Fujiiryoki detine Certificare Medicala din partea Ministerului Sanatii din Japonia.
Programele de masaj ale fotoliilor de masaj Fujiiryoki, au la baza studii asupra beneficiilor existente pentru utilizator. Astfel fiecare program de masaj are un scop anume si un beneficiu anume, iar utilizatorul va simti imbunatatiri asupra starii fizice si psihice, dupa folosirea unui fotoliu Fujiiryoki. Acestea ofera pana la 86 tehnici de masaj in functie de nevoile personale.
Inainte de lansarea pe piata, fiecare model isi obtine patentul pentru design, pentru tehnici de masaj, pentru intreaga tehnologie de masaj, astfel fiecare model va beneficia de programe de masaj, tehnici de masaj, si tehnologii unice in lume.
Contactează-ne