Skip to main content

Cine suntem noi?

Despre Fujiiryoki – Fujiiryoki Medical este lider mondial în producţia de fotolii masaj încă din 1954. Fotolii masaj 100% Japoneze, oferite de Fujiiryoki România, sunt realizate cu componente Hitachi Medical și tapiterie Nissan, oferind calitate premium bazată pe cei 67 de ani de experiență ai companiei „mama”. Efectele terapeutice de relaxare ale mintii şi corpului sunt dovedite, fotoliile noastre folosind tehnici de masaj patentate Fujiiryoki, certificate ca atare de către Ministerul Sănătății din Japonia. Printre cele mai clare avantaje pe care le aduce orice fotoliu masaj din oferta Fujiiryoki România putem enumera: îmbunătăţeşte circulaţia, ameliorează durerea artritică și îmbunătățește echilibrul intregului corp.

Osaka, Japonia

Fuji Medical are sediul central in Osaka, Japonia
Perseveram in excelenta din anul 1954.
Va oferim singurele fotolii masaj fabricate 100% in Japonia.
Am construit o reputatie la nivel mondial bazata pe calitate fara egal.
Tehnici de masaj patentate care imbunatatesc starea fiecarui utilizator.

Fujiiryoki Medical Global

America de Nord &Oceania (North America, Australia)

Fujiiryoki Medical este alegerea numarul unu in America de Nord & Oceania, Australia, USA / Canada.

Fujiiryoki Europe

Suntem alegerea numarul unu in Europa: United Kingdom, Belgium, The Netherlands, Denmark, Sweden, Finland, Germany,Spain, France, Italy, Hungary, Grecee, Romania, Poland, Russia.

Fujiiryoki ASIA

Fujiiyroki Medical s-a mentinut leader si in pietele educate precum Korea, Japan, China, Taiwan, Philippines, Vietnam, Thailand, Malaysia, Singapore.

Patrimoniu național

Primul fotoliu masaj conceput de Fujiiryoki este expus in muzeul national la Japoniei si este considerat patrimoniu de stat national.
fotoliu masaj japonez
certificari fotolii de masaj

Recenzii

Ovidiu Nicoară

JP-1100. Nu mi se pare un "fotoliu de masaj". Arată oarecum a fotoliu, dar este mult mai mult! Este un adevărat "robot de masaj"cu o serie de funcții inteligente care pot efectua un masaj personalizat. Pentru cei cu probleme de sănătate dificile, cred că ar fi necesară consilierea unui medic și a unui kinetoterapeut onest (mulți kinetoterapeuți strâmbă din nas când li se vorbește de "fotoliile de masaj...pentru unele firme au dreptate, nu și în cazul de față).

Maria

Deși exista o ofertă destul de variată pentru fotolii de masaj am încercat să aleg cu grijă fiind interesată mai ales de aspectul terapeutic .Pot să confirm că este cea mai bună alegere dacă îți dorești un moment de relaxare,un tratament la domiciliu sau și mai bine cele două combinate.Pentru zona cervicală care ma interesat în mod expres am avut rezultate de la prima utilizare .Pot să spun că este mult peste așteptările avute.Colaborarea cu echipa Fujiiryoki -România a fost de asemenea de înaltă clasă. Mulțumesc!

Andrea Adam

De ce am ales Fujiiryoki JP-2000, 5D+AI?
Din cauza stresului de la muncă în fiecare seară aveam palpitații. Soțul meu mi-a cumparat acest fotoliu de masaj FUJIIRYOKI 5D+AI și de când îl folosesc nu mai am palpitații și surprinzător dorm toată noaptea.Masajele se simt uman. Programele manuale sunt extraordinare.Recomand!

Adrian Crisan

Am testat, am căutat și în final am hotărât. Fujiiryoki 5D cu AI.O investiție în sănătatea ta, o investiție importanta, nu trebuie facută în grabă. De ce recomand? Pentru că atunci când simți masajul acestui fotoliu simți cu adevărat ceea ce e în spatele acestui aparat. Se simte cum fiecare miscare este controlată, programată și are un scop. Asta înseamnă pe de o parte știința, cercetare și aplicarea rezultatelor, implementarea mișcărilor masajului în soft și mecanisme capabile să transfere corpului tău efectul unui masaj... Eu asta am simțit și de aceea am decis să iau acest fotoliu.