Skip to main content

În 1954, primul fotoliu masaj produs în masă a fost dezvoltat de FUJIIRYOKI.

istoria fotoliilor de masaj japoneze fujiiryoki

Istoria Fujiiryoki

Fotoliu masaj Fuji C-3

C-3 este specializată pentru tapping. Este foarte asemănător cu A-1, dar există o diferență în forma bilelor de masaj. Au fost trei proeminențe pe vârful bilelor de masaj pentru a oferi o experiență de masaj mai confortabilă. Compania a fost deosebită cu privire la forma bilelor de masaj în funcție de fiecare mișcare de masaj de batere, frământare.

Masajul poate fi comutat cu un singur comutator.

Structura internă a fost evoluată astfel încât „frământarea” și „atingerea” pot fi schimbate cu un singur comutator. Funcția fotoliului de masaj a evoluat, cum ar fi puterea poate fi reglată liber și a fost finisată la un design care nu se simte inconfortabil atunci când este plasat într-o cameră de oaspeți ca uz casnic.

„Tipul cu role” devine popular

S-a născut un fotoliu masaj „de tip role” care masează ambele părți ale coloanei vertebrale în timp ce mingea de masaj se rostogolește. Tehnologia care ar putea fi folosită doar pentru „frământare” și „apăsare” a crescut dramatic. În plus, acest model a făcut real și înclinarea liberă a spătarului.

Primul fotoliu cu aer în lume

Fujiiryoki a instalat funcția de masaj pentru gambe și coapsă în primul rând și contribuie foarte mult la promovarea circulației sângelui la nivelul picioarelor. Primul fotoliu masaj din lume echipat doar cu airbag-uri a devenit popular datorită senzației sale moale și confortabile.

Fuziune de aer și bile de masaj

Un fotoliu  masaj de inspirație nouă, care combină bile de masaj puternice cu o senzație blândă de aer de frământare. O nouă briză a suflat pe piață, unde existau doar modele exclusiv pentru mingi de masaj sau Air. A devenit un model conceptual care a determinat tendința secolului XXI.

CYBER-RELAX care este echipat cu „Creier”

Este echipat cu multe funcții inovatoare, cum ar fi primul sistem inovator de navigare prin puncte 3D din industrie, care detectează linia musculară a spatelui fiecărei persoane și selectează automat programul optim de masaj. Este un fotoliu masaj inovator, care adaptează masajul la oameni.

2002 Mega hit pentru design și tehnologie inovatoare.

Designul cu țesătură verde mușchi și formă moale elegantă și primul „întindere a picioarelor”, „masaj 3D”, metoda de presare încrucișată din industrie care sunt apropiate de masajul mâinii umane au fost acceptate de mulți clienți.

A câștigat premiul Good Design

„AS-878” a câștigat Premiul Special Good Design pentru designul său Art Deco. Pe lângă îmbunătățirea funcțiilor, angajamentul față de design a devenit indispensabil pentru dezvoltarea fotoliilor de masaj.

Extinderea zonei de masaj

Gama de masaj s-a extins semnificativ din această perioadă. Seria „CYBER-RELAX AS-800”, care poate masa tălpile picioarelor și umerilor (de la umăr la partea superioară a brațului), a câștigat anul acesta „Good Design Award”.

Fotoliu masaj CYBER-RELAX AS-810

Unitatea de bile de masaj nou proiectată „Kiwami Mecha” este instalată pentru prima dată. Forma brațului bilei de frământare și pasul angrenajului de antrenare au fost îmbunătățite, iar proeminența maximă a bilelor de masaj a fost mărită de 1,3 ori față de modelul anterior. Acesta a fost condus de un motor de înaltă precizie, de mare putere.

Fotoliu masaj compact

La acea vreme erau populare fotoliu masaj care se pot relaxa ca o canapea. Acest model conceput de designerul industrial de renume mondial Kiyoyuki Okuyama este compact și rotunjit, combinând un design simplu care se potrivește oricărui interior și o funcție de masaj cu drepturi depline. Produs câștigător al unui premiu de design bun.

Evoluția și accelerarea mecanicului de masaj

Echipat cu „Kiwami Mecha 4D” care exprimă intensitate moderată și delicată ca un masaj terapeut profesionist. Pe lângă mișcările 3D convenționale de sus și jos, stânga și dreapta, față și spate, „Time control” a fost instalat recent. Ideea avansată a tehnologiei unice Fujiiryoki care îmbunătățește „senzația de confort”.

Odihnă de lux Primul model de aniversare a 60 de ani

La acea vreme erau populare fotolii masaj care se pot relaxa ca o canapea. Acest model conceput de designerul industrial de renume mondial Kiyoyuki Okuyama este compact și rotunjit, combinând un design simplu care se potrivește oricărui interior și o funcție de masaj cu drepturi depline. Produs câștigător al unui premiu de design bun.

Combinație de tradiție și evoluție, nava emblematică a următoarei generații.

Echipat cu „In-depth Kiwami mecha PRO”, o unitate mecanică care combină „puterea” și „tehnica” inovatoare pentru a ușura oboseala musculară a oamenilor moderni care s-au adunat din nou și din nou. Captează adâncimile mai adânci și mai delicate împotriva oboselii.

Tehnologiile avansate sunt unite pentru a răspunde problemelor fiecărui utilizator.

Acesta este un nou model emblematic, care este echipat cu un nou curs automat de scurtă durată de 7 minute „Zona țintă” care întărește și se concentrează asupra părților care simt rigiditatea și oboseala, întărind în același timp masajul tălpilor și noua funcție „Apuca și Shiatsu de tălpile picioarelor” .

Unirea totală a înțelepciunii lui Fujiiryoki, începe masajul AI

Tehnologia AI este nou instalată în tehnologia de masaj care a fost acumulată de la înființare. Este cel mai înalt model care realizează un masaj fin ca o tehnică umană care se adaptează automat formei și stării corpului fiecărei persoane. „Mecanismul 5D-AI” nou dezvoltat și „detecția dublă AI”, iar AI reflectă în mod cuprinzător masajul confortabil ideal al utilizatorului