Skip to main content

Fotoliu masaj

Fujiiryoki

JP-1000 4D/4S

Primul fotoliu masaj din lume cu tehnologie de masaj 4D

Fotoliu masaj Japonez

Tehnologie pentru

un masaj profund

Fotoliul masaj Fujiiryoki JP-1000 4D/4S este primul fotoliu de masaj din lume cu tehnologia de masaj MECHA, inovație Fujiiryoki Japan, astfel poate să ofere un masaj pentru profunzimea musculaturii de până la 12,5 cm.

Funcționalități

Suport extensibil pentru picioare

fotoliu de masaj fujiiryoki

Masaj în poziție

Zero Gravity

Pret Fotolii Masaj

Dublă

încălzire

fotoliu masaj cu incalzire
fujiiryoki telecomanda

Funcţia de întindere va detensiona articulaţiile şi muşchii prin opțiunea de reglare automată a suportului de picioare în funcţie de înalţimea utilizatorului.

Masaj personalizat

cu dublă scanare

Funcţia tip ”dublă scanare” a fotoliului de masaj are scopul de a detecta forma exactă a coloanei vertebrale și a muşchilor fiecărui utilizator. Aceasta tehnică asigură realizarea corectă și precisă a masajului în funcție de nevoile particulare ale beneficiarului. Ca şi efect al acestei funcţii de dublă scanare, masajul este efectuat cu o presiune constantă care acoperă în totalitate zonele musculare dureroase.

DESIGN UNIC, MATERIALE PREMIUM ȘI CULORI ELEGANTE

Tehnologia specială a fotoliilor japoneze de masaj Fujiiryoki este completată de un design desăvârșit. Materialele trec testul timpului cu succes, fiind rezistente la uzură și utilizări frecvente. Paleta cromatică atrage privitorul grație nuanțelor elegante care complimentează orice stil de amenajare, indiferent că vorbim despre locuințe personale, săli de fitness, birouri sau spații de relaxare.

Masaj intensiv pentru dureri cronice

Rigiditatea corpului este favorizată de stilul de viață sedentar sau de programul prelungit la birou într-o poziție corporală incorectă. Eliminați rigiditatea musculară și rigiditatea încheieturilor utilizând programul de masaj intensiv!
fotoliu masaj japonez cu perne de aer si incalzire

Specificații

Numele produsului
JP-1000

Dimensiuni (L x W x H)

938 x 884 x 1383 mm

Inclinaţie maximă (L xlxh)

880 x 2000 x 700 mm

Distanţă față de perete

680 mm

Alimentare

50 / 60Hz (AC100V-240V)

Consum de energie

50-60Hz (130W)

Consumul de energie al motorului

90W

Putere in standby

0,3W