Skip to main content
Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.
Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici (daca se poate pune linkul- http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere ) si platile online devin mai simple ca oricand: Rate fara dobanda perioada de gratie de pana la 56 de zile, comision zero la toate cumparaturile plati sigure pe internet.
Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.
0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha
Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)
Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.
  1.  Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;
  2. Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
  3.  Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.
  4.  Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
  5.  Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.
Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil pentru cumparaturi online pe site-ul
[www.fujiiryoki.ro] in rate fara dobanda, la orice comanda.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele fujiiryoki.

Descrierea metodei de plată

Fotoliu masaj plata in rate

Fie că sunteți în căutarea unei modalități eficiente de a vă relaxa după o zi încărcată sau că doriți să vă bucurați de beneficiile masajului în confortul propriei case, Fotoliile de Masaj de la Stelmark Impex S.R.L reprezintă alegerea perfectă. Cu o gamă variată de modele, inclusiv Fotoliu de Masaj Fujiiryoki JP-1000, Fotoliu de Masaj Fujiiryoki JP-1100, Fotoliu de Masaj Fujiiryoki JP-2000 și Fotoliu de Masaj Fujiiryoki JP-3000, veți găsi cu siguranță un model care să vă satisfacă nevoile.

Confort Financiar: Plata în Rate pentru Toate Fotoliile de Masaj

Una dintre avantajele remarcabile ale achiziționării unui fotoliu de masaj de la Stelmark Impex S.R.L este posibilitatea de a opta pentru plata în rate. Cu toate fotoliile de masaj vândute de către Stelmark Impex S.R.L disponibile pentru achiziționare cu acest sistem de plată flexibil, vă puteți bucura de beneficiile unui fotoliu de masaj de înaltă calitate fără a vă afecta bugetul.

Fotoliu de Masaj Fujiiryoki JP-1000: Experiență de Relaxare de Ultimă Generație

Cu designul său inovator și tehnologia avansată, Fotoliu de Masaj Fujiiryoki JP-1000 este o alegere excelentă pentru cei care caută o experiență de relaxare de ultimă generație. Funcțiile de masaj inteligente, precum și multiplele programe de masaj predefinite, vă vor oferi o senzație de relaxare profundă și revigorare a întregului corp.

Fotoliu de Masaj Fujiiryoki JP-1100: Eleganță și Eficiență într-un Singur Pachet

Pentru cei care apreciază estetica și eficiența, Fotoliul de Masaj Fujiiryoki JP-1100 este alegerea perfectă. Cu un design elegant și funcționalități avansate de masaj, acest fotoliu vă va aduce o experiență de relaxare care combină luxul și eficiența într-un mod unic.

Fotoliu de Masaj Fujiiryoki JP-2000: Performanță Superioară Pentru O Relaxare Profundă

Dacă sunteți în căutarea unei performanțe superioare și a unei relaxări profunde, Fotoliu de Masaj Fujiiryoki JP-2000 este soluția potrivită. Tehnologia sa de masaj avansată și caracteristicile personalizabile vă permit să ajustați masajul exact în funcție de preferințele și nevoile dvs., oferindu-vă o experiență personalizată și de neuitat.

Fotoliu de Masaj Fujiiryoki JP-3000: Design Ergonomic pentru Confort Maxim

Cu un design ergonomic, Fotoliu de Masaj Fujiiryoki JP-3000 aduce confortul la un alt nivel. Funcțiile sale avansate de masaj și posibilitatea de a regla intensitatea și poziția masajului vă vor permite să vă personalizați experiența de relaxare pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs.

Fotoliu masaj plata in rate

Achiziționarea unui fotoliu de masaj de la Stelmark Impex S.R.L nu înseamnă doar adăugarea unui element de lux în casa dvs., ci și investiția în propria sănătate și bunăstare. Cu posibilitatea de a plăti în rate, această experiență de relaxare devine accesibilă pentru toți cei care își doresc o modalitate eficientă și convenabilă de a-și îmbunătăți calitatea vieții. Alegeți Fotoliul de Masaj care se potrivește stilului dvs. și începeți călătoria către o stare de bine și relaxare totală.

Metoda de plata cu cardul prin Platii Online:

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele [fujiiryoki.ro]