Skip to main content

GARANȚIA UNUI PRODUCATOR JAPONEZ

Siguranța garanției este un aspect important la achiziționarea unui fotoliu masaj. În cei peste 68 ani de existentă Fujiiryoki și-a construit o reputație la nivel mondial în ceea ce privește calitatea produselor. Garanția este oferită de către producătorul Japonez Fujiiyroki Medical și este valabila la nivel international. Avem tehnicieni calificații și instruiții de inginerii Japonezi, să răspundem oricărei situații tehnice. Fujiiryoki oferă cea mai buna siguranță la garanție la nivel mondial.

Conform politicii de garantie a producatorului japonez, piesele de schimb pentru modelele actuale de fotolii masaj, sunt mentinute pe stoc, in depozitul local, iar pentru modelele vechi de pana la 15 ani se comanda din stocul fabricii Fujiiryoki din Japonia, durata de tranzit fiind de maxim 15 zile.

 oferim un sfat  util pentru siguranță

garanției: 

Verificați întotdeauna 

unde sunt fabricate 

fotoliile masaj.

Peste 500.000 de fotolii masaj vândute în toată lumea! Cu o reputație de renume la nivel mondial ca și cel mai durabil fotoliu masaj. Certificat medical în Japonia- Singurul fotoliu masaj din lume realizat 100% în Japonia, construite cu componente medicale Hitachi Medical Instruments Ltd, Rezultate dovedite și efecte asupra sănătății Peste 85 tehnici de masaj.
politica de retur fotolii de masaj fujiiryoki

Fujiiyroki Medical a inventat fotoliu masaj în urmă cu 65 de ani și a reușit să mențînă drept Numarul 1 Mondial. Atunci când achiziționați un fotoliu masaj de la Fujiiyroki Medical știți exact ce cumpărați și știți de la cine. În cazul in care sunt necesare servicii tehnice, apelartea la serviciulde garantie sau post-garantie, tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul, să introduceți Seria si numarul propriului fotoliu de masaj și garanția dummneavoastra va fi rezolvată.