Skip to main content

Fotoliul de masaj japonez promite relaxare ca la SPA chiar în propria ta locuință. Stresul cotidian și dificultatea de a echilibra viața profesională cu cea personală face imposibilă onorarea vizitelor la saloanele de masaj. În plus, ce poate fi mai satisfăcător decât să știi că la orice oră din zi și noapte poți profita de programele de masaj personalizate conform nevoilor tale de la acel moment.

Cuprins:

  1. Fotoliul de masaj japonez, parte din planul tău de sănătate
  2. Fotoliile de masaj japonez, de la moft la investiție

1. Fotoliul de masaj japonez, parte din planul tău de sănătate

Fotoliile de masaj japoneze profesionale imită atât de fidel mișcările masajului uman, încât de-a lungul timpului au apărut diverse curiozități în jurul tehnologiei de masaj japoneze. Descoperă-l pe fiecare și află cât la sută din adevăr se ascunde în spatele acestor teorii.

  • Masajul poate înlocui activitatea fizică

Sportul în aer liber asigură beneficii incontestabile în privința procesului de oxigenare a creierului și a altor organe vitale. În zilele mohorâte, când temperaturile sunt scăzute sau după o zi obositoare la muncă, fotoliul de masaj japonez îți asigură același avantaj. Fotoliul de masaj cu Zero Gravity așează corpul la 160 °, ceea ce stimulează sângele să circule către mușchi, articulații, organe și țesuturi.

De asemenea, programul de masaj deep tissue acționează în profunzimea mușchilor (până la 12.5 cm), eliminând stresul, reducând acidul lactic și febra musculară, stimulând sângele să circule către toate grupele de mușchi. Astfel, scad riscurile de rigiditate, dureri acute și disconfort muscular.  

  • Masajul stimulează imunitatea în mod natural

Sistemul imunitar este influențat de calitatea obiceiurilor noastre zilnice. Astfel, dacă vreodată te simți slăbit, lipsit de vitalitate și nu știi motivul, atunci revizuiește-ți rutina de viață și identifică ,,vinovatul’’. Poate fi vorba de alegeri nocive care cresc nivelul de cortizol sau un regim slab în activități relaxante. Așadar, pune-ți la punct alimentația, fă sport și îmbrățișează masajul terapeutic.

Care să fie legătura dintre imunitate și masaj? Fotoliile de masaj japoneze profesionale alternează tehnicile clasice de masaj japonez și ajustează nivelul de intensitate a rolelor și pernelor de aer în funcție de zonele unde sunt identificate probleme. Sesiunea de masaj începe cu scanarea morfologiei utilizatorului, continuă cu depistarea punctelor dureroase și se sfârșește cu o senzație incredibilă de relaxare. Masajul contribuie la eliberarea endorfinelor în corp, crește nivelul de dopamină, reduce acidul lactic din mușchi și echilibrează efectele hormonului de stres asupra sistemului imunitar. 

2. Fotoliile de masaj japonez, de la moft la investiție

Dispozitivele și fotoliul de masaj japonez au fost proiectate să completeze efectele terapiilor complementare de relaxare și prevenire a bolilor.

  • Masajul corect trebuie să doară

Chiar dimpotrivă! Existența celui mai mic disconfort semnalează că ceva este în neregulă. Poate fi poziția incorectă în scaunul de masaj, intensitatea prea mare a rolelor, acționarea programului necorespunzător, etc. Tocmai din acest motiv, fotoliul de masaj japonez profesional oferă peste 80 de programe de masaj cu posibilitate de a regla intensitatea rolelor până la nivelul 12. Masajul a fost creat să relaxeze, să prevină bolile, să amelioreze durerile și nu să creeze probleme noi. 

  • Masajul este un moft costisitor cu efect temporar

Din contră, masajul este o investiție pentru sănătatea fizică și mentală pe termen foarte lung. Atunci când te relaxezi, eliberezi hormonii fericirii care susțin imunitatea. Un masaj delicat înainte de somn garantează odihna de calitate, atât de esențială pentru imunitate. Tehnicile de masaj aplicate înainte și după sport pregătesc mușchii pentru efort și previn febra musculară prin scăderea acidului lactic. 

Fie că te simți obosit după sport, epuizat după muncă, te confrunți cu dureri de spate din cauza statului în scaun, fie ai nevoie de un stimulent care să te ajute să dormi suficient, fotoliile japoneze de masaj întruchipează imaginea propriului tău terapeut.