Skip to main content

Fotoliul de masaj recomandat pentru designul industrial se va dovedi elementul central care adaugă ambientului o notă caldă. Această piesă de mobilier și-a dobândit popularitatea în proiectele de design tocmai datorită versatilității sale. Dispozitivul de masaj se remarcă printr-o estetică impunătoare și o cromatică neutră. Toate aceste particularități recomandă inserarea fotoliilor de masaj în majoritatea stilurilor de amenajare pentru interioarele caselor. Iar cel industrial nu face excepție!

Amenajarea livingului în stil industrial reprezintă întruchiparea simplității prin materiale, piese de mobilier și cromatică. Designul de tip industrial este axat pe materiale precum – beton, cărămidă, aluminiu sau metal. Desigur, o idee excelentă vizează integrarea anumitor detalii care să imprime un aer soft

Cuprins:

  1. Fotoliul de masaj recomandate pentru locuințe – Idei de amenajare pentru completarea decorului industrial
  2. Fotolii de făcut masaj pentru casa ta

1. Fotoliul de masaj recomandat pentru locuințe – Idei de amenajare pentru completarea decorului industrial

Stilul industrial se poate rezuma la mobilier cu aspect uzat pe fundalul unor pereți de cărămidă. Poți mixa elemente decorative, materiale și culori, astfel încât să obții un rezultat ieșit din tiparul revistelor de design. Designul urban se axează pe culori închise: negru, maro, gri, bronz. Îndulcește cromatica prin mici accente de nuanțe neutre: bej, alb, crem, mov lavandă, albastru călimară și chiar roz pal.

De exemplu, poți așeza fotoliul de masaj recomandat pentru interioare în nuanțe bej lângă peretele de cărămidă. Alături poți pune o măsuță de cafea din sticlă transparentă sau metal. Personalizează spațiul aplicând mici detalii de efect. Vaze simple din ceramică, un ceas vechi, taburete din lemn, plăcuțe din fabrici, semne de circulație, tablouri asimetrice din metal, etc.

Mobilierul multifuncțional reprezintă o soluție inteligentă prin care tehnologia îmbină funcționalitatea cu aspectul inovator. Astfel, ai grijă de tine cu tehnicile și programele de masaj personalizabile. Mai mult, materialele din care sunt concepute fotoliile masaj asigură longevitate, fiind rezistente și ușor de întreținut.

Ca mobilier, optează pentru o canapea din piele neagră sau maro. În funcție de dimensiunea spațiului disponibil, ai posibilitatea să înlocuiești clasicul fotoliu de living cu unul de masaj. Fotoliile de masaj profesionale sunt îmbrăcate în piele ecologică – estetică ce desăvârșesc peisajul industrial modern.

2. Fotolii de făcut masaj pentru casa ta

Așa cum ai combinat culorile închise cu tonuri deschise pentru un ambient plăcut, tot la fel poți mixa materialele. Caută o măsuță din sticlă și poziționeaz-o în dreptul canapelei sau fotoliului masaj din piele. Ori, investește într-o masă din aluminiu, metal sau oțel și alătură un set de scaune taburet din lemn. 

Cum alegi sursele de iluminat pentru peisajul industrial? Cel mai potrivit ‘’corp’’ de iluminat este…lumina naturală. Alege pentru designul urban o cameră spațioasă, cu ferestre mari și cadre metalice. Renunță la perdele și lasă lumina soarelui să pătrundă nestingherită! Dacă totuși votezi pentru perdele, atunci achiziționează modele din țesătură transparentă. Pentru clipele în care lumina naturală este insuficientă sau deloc, aprovizionează-te cu surse de iluminat specifice.

Fotoliile de masaj recomandat cu suport pentru picioare asigură mediul optim de relaxare în timp ce lecturezi sau privești un film. Evident, aici se impune o sursă de lumină care să asigure confort ochiului. Apelează la spoturi de studiouri, becuri suspendate sau lămpi mari din metal. Toate acestea, simple și fără abajururi. Dotează colțul de lectură cu rafturi din țevi metalice, câteva cărți, reviste și ziare vechi.

Dacă ai un living caracteristic designului urban, atunci ia în calcul includerea unui fotoliu cu masaj. Camerele industriale sunt spațioase, luminoase și se rezumă la mobilier de bază. Fotoliile de relaxare cu suport pentru picioare și poziție Zero Gravity permit înclinarea corpului la 180 de grade. În acest fel, poți utiliza dispozitivul drept fotoliu normal sau în loc de canapea ori pat.