Skip to main content

Deținerea unei pensiuni într-o zonă turistică spectaculoasă vine cu o serie de provocări. Cele mai bune fotolii de masaj și câteva idei ingenioase de amenajare îți pot aduce review-uri pozitive. Află cât poate fi de simplu să optimizezi confortul turiștilor pentru un sejur la superlativ.

Cu cât stațiunea oferă mai multe posibilități de divertisment, cu atât se dezvoltă fluxul de turiști în fiecare sezon. Interesul oamenilor pentru o anumită zonă crește veniturile spațiilor de cazare din acel loc. Această concurență îi determină pe proprietarii de pensiuni și hoteluri să caute noi soluții prin care să se diferențieze în ochii turiștilor. Mobilierul sărăcăcios, aspectul vechi sau lipsa utilităților sunt factori care conduc la scăderea numărului de oaspeți în favoarea business-urilor concurente. 

Cuprins:

  1. Cele mai bune fotolii de masaj pentru design interior
  2. Cele mai bune fotolii de masaj pentru hoteluri și saloane de relaxare

1. Cele mai bune fotolii de masaj pentru design interior

Primul lucru pe care îl observăm atunci când pășim într-o încăpere sunt piesele de mobilier și senzația pe care ne-o oferă ambientul în sine. Aspectul vizual trebuie să emane echilibru. Așadar, integrează fotolii de masaj pentru hoteluri, paturi și noptiere din același registru stilistic. Dacă pensiunea ta nu urmează stilul rustic, atunci variantele de design sunt nelimitate.

Mergi la sigur și abordează un design minimalist, care pune accent pe simplitate, eleganță clasică și piese multifuncționale. Această trăsătură vizează mobilier de bază, puține decorațiuni, dar de efect și cromatică elementară. Designul mobilierului trebuie să fie simplu și ușor de manevrat. Cele mai căutate sunt fotoliile de masaj cu role pentru reflexoterapie, paturile twin, noptierele și măsuțele de cafea cu aspect chic. Desigur, nu uita de obiectele cu rol decorativ, care trebuie să fie simple, plăcute din punct de vedere cromatic și care adaugă o notă primitoare încăperilor. Dotează camera cu câteva oglinzi sau tablouri Canvas abstracte de mărimi diferite pentru perete, o vază cu aspect interesant, câteva rafturi pentru perete, o statuetă, etc.

Mobilierul multifuncțional necesită un iluminat pe măsură

Poți monta în apropierea fotoliilor un lampadar, veioze reglabile sau spot-uri cu LED. Becurile LED sunt o soluție sănătoasă pentru mediu, deoarece nu emit mercur sau plumb precum becurile incandescente. Totodată, lumina emanată este asemănătoare celei naturale, ceea ce asigură confortul vizual la citit. 

2. Cele mai bune fotolii de masaj pentru hoteluri și saloane de relaxare

Surprinde-ți clienții oferindu-le posibilitatea de a se relaxa într-un fotoliu profesional de masaj din piele. În primul rând, dispozitivele sunt echipate cu programe și tehnici personalizate pentru prevenirea durerilor musculare. Ceea ce se va dovedi o soluție divină după un drum lung, o sesiune de schi, drumeții, etc. În al doilea rând, estetica aparatelor de masaj rezonează cu orice stil de amenajare.

Tapițeria din piele adaugă o notă ‘’glam’’ încăperii, iar acest element nu va scăpa din ochii turiștilor. Pielea este cea mai indicată pentru produsele concepute utilizării în mod repetat. Așadar, acestea pot fi folosite până la 10-20 de ani, fără cel mai mic semn de uzură sau risc de culori șterse. Dacă dimensiunea camerelor nu permite amplasarea unui fotoliu de masaj pentru hoteluri, atunci o alternativă sunt holurile sau recepția localului.

Indiferent unde sunt montate, aceste fotolii de masaj pentru hoteluri asigură clienților un nivel superior de răsfăț pentru care vei fi răsplătit cu fidelitate, recomandări și feedback-uri pe măsură. Aceste fotolii de masaj pentru hoteluri cu succes un fotoliu clasic, în care clientul să citească o carte, să privească la televizor sau ca să tragă un pui de somn la prânz. 

Camerele pentru primirea turiștilor trebuie să asigure mediul ideal pentru confort psihic după un drum lung. În consecință, orientează-te către o schemă cromatică neutră, mobilier multifuncțional și câteva elemente decorative care să personalizeze încăperea.