Skip to main content

Ce este terapia prin plutire? Aqua Therapy, terapia prin plutire sau prin privare senzorială este mediul în care corpul stă așezat la 160 de grade sau în poziție Zero Gravity. Senzația similară plutirii în aer este și meritul folosirii sărurilor speciale bogate în mangan și sulf. În poziția de Zero Gravity, corpul este practic eliberat de forțele gravitaționale, ceea ce îi permite să se relaxeze fără efort. Care este legătura dintre masaj și terapia prin plutire? Cum poate contribui terapia prin plutire la sănătatea ta fizică și mentală?

Cuprins:

  1. Terapia prin plutire amplifică procesul de refacere și regenerare a organismului
  2. Aqua Therapy și fotoliile de masaj cu Zero Gravity cresc performanțele fizice și cognitive 

1. Terapia prin plutire amplifică procesul de refacere și regenerare a organismului

Poate ai auzit despre terapia prin plutire și doreai să descoperi mai multe despre ceea ce reprezintă, precum și ce beneficii poate să-ți ofere.

  • Sărurile Epsom și sistemul limfatic

Sărurile Epsom sunt cele folosite de regulă în bazinele de apă pentru terapia prin plutire. Proprietățile acestora stimulează drenajul limfatic, apoi energizează și curăță corpul de toxine datorită magneziului. Prin detoxifierea sângelui de metalele grele, accelerezi procesul de absorbție a nutrienților.

Mai mult, magneziul din sărurile folosite la terapie prin plutire, ajută la stimularea serotoninei, echilibrează nivelul calciului în sânge, crește rezistența la stres și ponderează frecvența sau intensitatea migrenelor. În plus, sărurile previn inflamațiile articulare și tratează durerile musculare cronice. Sărurile sunt cele care te mențin în starea de plutire, cele care crează un mediu antigravitațional prin eliminarea greutății și tensiunii corpului. 

  • Procesul de refacere al organismului

Peste 80% din activitatea creierului și a sistemului nervos este focusată în susținerea corpului în mediul gravitațional, unde permanent primim stimuli senzoriali. Poziționarea corpului la 160 de grade deconectează creierul de impactul acestor stimuli, ceea ce favorizează procesele organismului de refacere, regenerare și vindecare.  

2. Aqua Therapy și fotoliile de masaj cu Zero Gravity cresc performanțele fizice și cognitive

Ai experimentat vreodată relaxarea într-un fotoliu de masaj cu funcția Zero Gravity? Masajul de relaxare în fotoliul de masaj Zero Gravity și sesiunile de Aqua Therapy pot induce corpului o stare de calm profund, în care te poți relaxa prin meditație sau odihnă. Ce alte beneficii mai au în comun fotoliile de masaj Zero Gravity și terapia prin privare senzorială? Compun formula eficientă de luptă cu stresul cotidian, îmbunătățesc rutina de somn, reduc febra musculară prin eliminarea acidului lactic din mușchi și sporesc imunitatea în lupta contra bolilor și afecțiunilor sezoniere. 

Astfel, masajul cu Zero Gravity poate fi recomandat în mod special persoanelor cu stil de viață activ, sportivilor și oricui are nevoie de o soluție completă pentru refacerea corpului în urma efortului intens.

  • Masajul cu Zero Gravity și Aqua Therapy pentru calmarea tulburărilor de somn

În această poziție de relaxare naturală, activitatea emisferei drepte (care coordonează imaginația și creativitatea) devine mai puternică decât emisfera stângă (responsabilă cu gândirea logică și analitică). Poziția de Gravitație Zero oferită de fotoliile de masaj și Aqua Therapy ajută la atenuarea dependențelor, în mod special celor asociate consumului de tutun, alcool sau alimente tip fast-food.

Prin faptul că nu există puncte de presiune în poziția de Gravitație Zero, durerile sunt complet ameliorate, iar corpul se regenerează ca și după somn. O oră de Gravitație Zero echilibrează nivelul hormonului de stres, previne artrita, bursita, reduce acumularea acidului lactic, accelerează recuperarea mușchilor după accidentări și eficientizează activitatea creierului prin minimizarea receptorilor senzoriali. 

Persoanele cu nivel redus de energie și randament scăzut au semnalat o îmbunătățire a tonusului general prin utilizarea în mod regulat a fotoliilor profesionale de masaj japonez și a bazinelor de Aquatherapy.

Solicita acum oferta de pret wapp