Skip to main content

Despre fotoliile de masaj profesionale s-au scris și vorbit multe. Ba că sunt luxuri de care te poți lipsi, ba că sunt greu de întreținut și imposibil de utilizat. În realitate, fotoliile de masaj profesionale sunt terapeuții din casa ta. Tehnologia a evoluat substanțial. Astfel, funcțiile și programele de masaj pot fi acționate dintr-o simplă apăsare de buton și personalizate după bunul plac. Costurile pot părea pentru unii o provocare, iar pentru alții o investiție. De fapt, sănătatea mentală și fizică reprezintă o investiție propriu-zisă la care contribui toată viața.

Cuprins:

  1. Fotoliile de masaj profesionale – Moft costisitor sau tehnologie cu implicații asupra echilibrului energetic al corpului?
  2. Fotoliile de masaj profesionale japoneze și principalele beneficii

1. Fotoliile de masaj profesionale – Moft costisitor sau tehnologie cu implicații asupra echilibrului energetic al corpului?

Beneficiile utilizării fotoliilor de masaj profesionale sunt binecunoscute. Haide să descoperi cele mai populare mituri care gravitează în jurul aparatelor de masaj de câțiva ani încoace.

  • Cheltuială exagerată

Fotoliile de masaj profesionale cu tehnologie de vârf vin echipate cu zeci de tehnici și programe personalizabile în funcție de nevoile și preferințele utilizatorului. Spre exemplu, tehnica masajului cu perne de aer, tehnica stretching, masajul cu role sau scanarea morfologică cu mecanism 5D+IA sunt doar câteva argumente care transformă aparatele de masaj într-un ‘’must have’’.

La acestea se adaugă designul elegant și compact, ideal pentru orice tip de amenajare, poziția Zero Gravity pe orizontală, reglarea gradelor de intensitate, plus multe alte atuuri proiectate să redea cu fidelitate senzația masajului uman. 

  • Masajul provoacă dureri

Adevărat și fals în același timp. Utilizarea programelor de masaj neadecvate conduce într-adevăr la disconfort muscular. Din fericire, tehnologia inteligentă asigură o gamă de programe de masaj pe niveluri de intensitate ajustabile, astfel încât utilizatorul să aleagă varianta concepută pentru fiecare zonă corporală.

  • O replică falsă a masajului uman

Nimic nu se compară cu o sesiune profesională de masaj realizată de mâna expertului. În realitate, te poți bucura de o experiență similară chiar la tine acasă. Aparatele de masaj cu tehnologie 5D unică în lume fac dispensabilă implicarea maseurului uman.

2. Fotoliile de masaj profesionale japoneze și principalele beneficii

Fotoliile de masaj japoneze tind să intimideze utilizatorii familiarizați cu masajul tradițional și mai puțin cu cel oferit de tehnologia modernă. Puțini știu că de fapt, fotoliile de făcut masaj au fost gândite astfel încât să simplifice viața utilizatorilor neexperimentați. Cine și-ar fi imaginat cu câteva decenii în urmă că masajul preferat poate fi acționat și memorat printr-o simplă apăsare de telecomandă?

  • Întreținerea robotului de masaj necesită experiență

Fotoliile japoneze cu masaj sunt realizate din piele ecologică. Materialul garantează rezistență anti-uzură, fiind dedicat special utilizării frecvente. Pielea se menține ca nouă chiar generații la rând. Procedura de întreținere este simplă și nu necesită produse speciale. Tot ce trebuie să faci este să cureți aparatul în mod regulat pentru un aspect optim și o igienă impecabilă.

  • Masajul elimină celulita

Fals! Celulita este favorizată de numeroși factori care țin de ereditate, stil de viață și regim alimentar. Vrei să transformi celulita într-o amintire? Atunci setează o dietă bogată în vitamine și include activitatea fizică în rutina zilnică. Rezervă sesiunile de masaj pentru recuperare post antrenament sportiv. Când vii de la sală, de la jogging sau după o zi activă, rolele pentru picioare și pernele de aer cald îți răsfață corpul ca la saloanele de masaj profesioniste. 

  • Masajul ajută la detoxifierea organismului

Parțial adevărat. Funcțiile de masaj activează fluxul sanguin, proces care accelerează circulația nutrienților și a oxigenului în corp. Masajul are implicarea sa în procesul de detoxifiere, dar în principiu, rinichii și ficatul fac acest lucru în mod natural.

Tehnologia modernă a fotoliilor cu masaj demontează fiecare mit pe măsura procesului de evoluție. Aparatele de masaj sunt tot mai răspândite în locuințe, birouri sau spații de coworking. De aici rezultă că aceste dispozitive au devenit mai degrabă un stil de viață, un instrument pentru sănătatea mentală și corporală, dincolo de orice mit.